L
CBR rijschoolnummer :
     5152 H8
Verkeersschoo  L.W. Jansen


Gegevens Rijschool:

Kvk : 09170533 
CBR nummer: 5152H8  
NL54 RABO 0132 0524 58 
Gendt (gelderland)
 Verkeersschoollwjansen@live.nl
Auto rijbewijs
Faalangst
  Theorie vragen
De les auto
2 to drive
Praktijk examen
Home

klantenservice  CBR  

telefoon nummer:

088 227 77 00

 

 (Letop! hier zijn kosten aan verbonden).

 

 

Het CBR is bereikbaar van

maandag tot en met vrijdag

van 08:00 tot 17:30

 

Deze opleiding leidt u op voor het rijbewijs B (auto rijbewijs), de basis van alle rijbewijzen.

Met dit rijbewijs mag u  een personenauto’s en bestelbusjes rijden tot 3500kg.

Ook mag je met dit rijbewijs een lichte aanhangwagen besturen.

 

De opleiding,

U krijgt les van een vaste instructeur die samen met u de meest geschikte les tijden afspreekt. In overleg worden het aantal te volgen lessen en de vorderingen na de eerste les besproken en na iedere les de vorderingen doorlopen. Ook een examendatum  wordt in overleg na een tal van lessen samen in overleg afgesproken.

De eerste lessen bestaat vooral uit het aanleren van voertuig beheersing. Je maakt kennis met de lesauto, en leert de basis beginselen van de besturing. Dit gebeurt op een plaats met zo min mogelijk verkeer. Als je meer vertrouwd met de auto bent, dan ga je ook in het (drukke) verkeer rijden. De lessen zijn opgebouwd in module vorm zodat je aan de les-kaart kunt zien hoe je ervoor staat!

Wanneer alle onderdelen op de les kaart behandeld zijn en deze als voldoende staan dan volgen er nog een aantal lessen voordat het examen plaats vind om de beheersing te optimaliseren.

 

U kunt ook kiezen uit een pakket om een TTT te doen, dit zal dan een aantal weken voor het echte examen plaats vinden.

TTT (tussen tijds toets)is een proef examen bij het cbr waar u een vrijstelling kunt verdienen van de verplichte bijzonder verrichtingen die u normaal tijdens het officiële  examen moet doen.

Tevens krijgt u van de examinator  te horen waar u nog aan moet werken voor dat u het echte examen af gaat leggen, dit geeft geen garantie dat u slaagt voor uw examen maar zeker wel een vertrouwd gevoel en meer rust tijdens uw examen.

 

Meer hier over kunt u vinden op de site van het cbr: klik hier

 

16,5 jaar en dan rijles volgen? Klik dan hier

 

Theorie opleiding,

Een goede kennis van de verkeer-theorie  is noodzakelijk om een auto te kunnen rijden. Je krijgt wanneer je een pakket neemt een theorie boek  en een uitreik stuk waar het nodige op staat die we voor je praktijkles gebruiken.

 

 

Tevens is er de mogelijkheid een theorieboek te bestellen, wanneer je toch meer wilt weten over auto rijden of examen oefeningen extra wilt hebben.